× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

26-11-2013

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Piet Declercq

Declercq Piet: "We gingen goed van start met de EVO van Philcars en konden een derde tijd neer zetten in divisie 2. Op KP 2 ging het even mis in een links drie liet ik de motor afslaan en kreeg die niet direct aan de praat, meer dan één minuut stilstaan, en daarna opnieuw terug weg pfff... Maar daarna draaiden we drie crashes op rij in de klasse en klommen op in het klassement. Een mooie plaats binnen de top 20 was weg en toen hebben we geprobeerd voor het podium in de divisie, we klommen van plaats 111 naar 31 in het eind klassement, en tweede in de klasse...
Een proficiat aan stefaan met de winst, maar zonder die hapering ging het zeker een mooie strijd geweest zijn met ons drie (de Clio niet vergeten).

Nog een dank woordje aan de service mannen en alle sponsors alsook voor mijn co, Sameer die het zeer goed deed voor zijn eerste volledige rally. Nu zondag 1 dec rijden we voor het goede doel in Winnezeele Frankrijk. Lom eens langs en steun dit project, ook dit kwam voor mij tot stand door Philcars uit Wervik, waarvoor nogmaals mijn dank. Nu wat rust qua competitie betreft, hopelijk de Routes du Nord met de Escort in februari 2014."

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen