× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be

19-11-2013

Preview - Rally van Kortrijk - NCRS

Preview - Rally van Kortrijk - NCRS

Johan Caen promoot webshop Quality Stocklots tijdens rally van Kortrijk

Johan Caen start komende zondag in de rally van Kortrijk met de spliksplinter nieuwe Peugeot 207 S2000 van NCRS. Zijn wagen zal voor deze gelegenheid volledig in de kleuren staan van Qualitystocklots, die hiermee de opstart van de online webshop zal promoten. Johan werd onlangs 50 jaar en vond het wel een leuk idee van Wim om samen aan de start te komen van deze herboren wedstrijd! Johan reed zijn laatste competitie wedstrijd in 2007. Heeft de oude man nog zijn snelheid, is de grote vraag?!

Teamgenoot Davy Vanneste en Co Eddy Snaet komen eveneens aan de start met hun S2000 in de kleuren van DELPORTE en enkele plaatselijke sponsors.

Fast Freddy, leermeerster van PJM Cracco komt aan de start met de Peugeot 208 R2 samen met junior Cracco. Zonder twijfel een unieke ervaring om terug met de Belgisch kampioen team te vormen!

Gentlemen driver Philip Eggermont start opnieuw met NCRS M3. Spektakel verzekert op de gladde wegen rond Kortrijk!

Melissa Debackere start samen met Cindy bij de Historics met een Porsche 911, met in hun nek de hete adem van Schoonbroer Didier Vanwijnsberghe die met zijn Escort uiteraard belust is op de overwinning in deze klasse!

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen