× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

31-10-2013

Cris Algoedt en Danny De Busschere blikken tevreden terug op 2013

Cris Algoedt en Danny De Busschere blikken tevreden terug op 2013

Het team Algoedt - De Busschere kan terugblikken op een schitterend rallyseizoen 2013.

Copiloot Danny De Busschere: "Eerst kwam de test case in de RS Moorslede maar door allerlei externe factoren hebben we daar maar 1 KP van de 4 KPs kunnen voluit gaan. In april volgde onze thuisrally in Tielt. Voor de gelegenheid van Cris zijn 10de deelname besloten we ons in te schrijven in het RACB Criterium. Een voltreffer bleek achteraf, want na een felle strijd met Marcus Meyer en Chris Dobbelaere behaalden we er de 3de plaats algemeen en mochten we mee het podium op.
Gezien het deelnemers veld in de ORC Canal rally werd het moeilijk om de bevestigen , niet tegenstaande haalden we een 16de plaats in D3. Op naar de noorderburen in Etten-Leur waar Marc Poelvoorde voor de gelegenheid de nota’s voor zijn rekening nam. Op een schitterend en vlot parcours werden tijden in de top 25 gedraaid tot op één van de mooie onverhard stroken een hoop zand de koeling beschadigde. Over en out op KP15, dit om ergere schade te voorkomen.
In augustus kwam de Rally Van Staden aan de beurt. Na een voorzichtige start kwamen we na het éérste wedstrijd gedeelte vlot in ons ritme wat ons een 15 de plaats in D3 opleverde.
Op naar de Omloop Van Vlaanderen, die klaarblijkelijk voor ons team behekst blijkt te zijn. Op vrijdagavond werd de voor ons belangrijke proef Beveren geannuleerd waardoor we op zaterdag geen al te mooie start positie konden bemachtigen. Op KP Oekene sloeg het noodlot echter toe , na een hair-pin brak het linker achterwiel af en dwong ons tot opgave.
"

Normaal stonden nog de TBR en de 6 U Van Kortrijk nog op het programma maar voor die wedstrijden moet het team forfait geven wegens een hernia operatie van Cris. "Meermaals bleek de Danneels Beamer wederom zeer betrouwbaar en dit mede dank zij het uitstekende werken van Karel Bril en het hele KB-Racing team. Blijf onze site www.m3beamer.be in de gaten houden , U verneemt daar alle nieuwtjes voor volgend seizoen. Onze speciale dank gaat uit naar onze sponsors en in het bijzonder naar Immo Danneels  te Sint-Andries Brugge en Zaventem" aldus Cris.

Hierbij ook een link met de compilatie van onze exploten gedurende het rallyseizoen 2013.

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen