× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

10-09-2013

Wedstrijdverslag Omloop v Vlaanderen: Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag Omloop v Vlaanderen: Patrick Mylleville

De omloop van vlaanderen 2013 was voor ons een super belangrjke wedstrijd ifv het kampioenschap . Als we nog wilden mee strijden voor de Belgische titel moesten we voor Christophe Kerckhove eindigen .
Op vrijdag hadden we 2 proeven voor de boeg , maar zoals de traditie het wil ben ik nogal een trage starter en sloot de eerste kp af op een 10 de plaats op kp Beveren konden we afklokken met een 4 de tijd . Zo konden we na dag 1 van start gaan op de derde plaats , dit hadden we niet verwacht .
Zaterdag ging het zeker niet makkelijk worden om die plaats vast te houden . Alles verliep naar wens , we konden de derde plaats vasthouden tot kp 9 maar een ontketende Pol Lietaer kwam sterk opzetten en veroverde de 1 ste plaats zoals verwacht .
Voor ons was er nog een mogelijkheid om te strijden voor de derde plaats maar ifv het kampioenschap hebben we voor zekerheid gekozen om voor onze naaste belager Kerckhove te blijven .
Met nog 3 proeven in het donker zou de beslissing volgen . Op de zoning konden we een drietal sec uitlopen met een 2 de tijd wat ons vertrouwen gaf voor de lange kp Oekene, we hadden een 20 tal sec voorsprong . De lange kp ging zorgen voor scherprechter en zo moesten we voluit gaan om de kloof niet kleiner te laten worden. Dit lukte en we namen een 30 tal sec terug met nog enkel de Zilverberg voor de boeg konden we zonder stress de deze proef afwerken .
Zeker een geslaagde omloop van vlaanderen voor ons met een 4 de plaats , wat ons in de running houd voor de titel . Nu op naar de EBR waar we voor het zelfde scenario staan , finishen voor Christophe Kerckhove .

Supporters alvast bedankt voor de steun en de aanmoedigingen .

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen