× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

03-09-2013

Wedstrijdverslag Terre de Lozere: Stefaan Prinzie

Wedstrijdverslag Terre de Lozere: Stefaan Prinzie

Stefaan Prinzie: "De wedstrijd was voor ons niet goed begonnen... Na amper 200 meter een kapotte turbo. We hebben de eerste ronde zo moeten uitrijden, de volgende ronde deden we het met een reserve-turbo van de vorige generatie.
De eerste proef was een beetje aanpassen, want dit was eigenlijk onze eerste echte proef. Op de 2de proef haalden we na 10 km een voorganger bij, maar konden niet inhalen... Weer een dikke minuut verloren. De laatste kp was goed, maar wat schade aan de wagen: carterplaat afgescheurd, stuk van achterbumper weg, bumper vooraan los, uitlaat met gat in, helft van de collector bouten weg, ... en dat zonder iets te raken...
"

"Dag 2 hebben we door een slecht klassement heel laat moeten starten. We haalden op iedere proef de voorganger in, wat met het stof soms heel gevaarlijk was. Op de laatste proef toch 2 minuten gekregen van de organisatie, en joepie de tweede kp zonder problemen of vertraging..."

"Een heel mooi parcours, zwaar, maar we hebben ons goed geamuseerd en vooral geen schrammen. Na de laatste proef hebben we meteen de wagen op de remorque gereden en zijn we naar huis vertrokken."

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen