× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

02-09-2013

Preview Omloop van Vlaanderen: Chris Algoedt

Preview Omloop van Vlaanderen: Chris Algoedt

Op 6 en 7 september is het weer zover , dan rijden we de Omloop Van Vlaanderen in en rond Roeselare. Deze wedstrijd telt mee voor het Belgisch rally kampioenschap en telt  een 180-tal kilometers klassementsproeven. Er wordt reeds op vrijdag avond gestart met 2 klassementsproeven.

De éérste wagen gaat van start omstreeks 19:20u. Op zaterdag krijgen we nog 14 proeven voorgeschoteld , waarbij in de namiddag telkens de Zoning wordt toegevoegd. Veel is er niet veranderd ten opzichte van vorig jaar , enkel KP Beveren en KP Zilverberg zijn gewijzigd. De start op zaterdag is voorzien rond 9:12u voor de éérste wagen , er wordt nl.  gestart volgens klassement na die opgemaakt wordt na het vrijdag avond gedeelte.

Wij zijn er klaar voor een mooie prestatie neer te zetten. De ambitie is nog beter te doen dan onze 30ste plaats algemeen vorig jaar , wat gezien het sterke deelnemers veld in 2012 al een mooie prestatie was. Graag willen wij dan ook onze supporters , sponsors en sympathisanten uitnodigen een kijkje te komen nemen in Roeselare. Voor alle info kan U terecht op www.m3beamer.be.

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen