× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

30-08-2013

Wedstrijdverslag Short Rally Kasterlee: Franky Boulat

Wedstrijdverslag Short Rally Kasterlee: Franky Boulat

Naar goede traditie waren er afgelopen zondag weer verschillende Nederlandse teams afgezakt naar Kasterlee voor de jaarlijkse Titanic Short Rally. Er stonden 2 proeven op het programma : KP Retiesheike en KP De Hese.

De Nederlanders topteams hebben hun favorietenrol wederom waargemaakt en kopman Piet van Hoof (Evo GrA) heeft voor de 9de maal op rij de overwinning binnengehaald in Kasterlee gevolgd door zijn neef Sander Van Hoof (EvoX R4).

Omdat we goed op weg zijn naar eindwinst in het RACB Criterium Kampioenschap hebben we in Kasterlee voor eigen volk onze supporters getrakteerd met een Champion Lubes welkomstpakket bestaande uit een base-ball pet, key holder, brochure met alle voornaamste olieproducten en een busje Long Life olie.  De actie werd door iedereen zéér geapprecieerd en was een tof initiatief met vele nieuwe Facebook Friends - Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan!

Ondanks de bewolking is het bijna de ganse dag mooi droog gebleven en dan heeft de Champion Lubes M3 zeker het potentieel om scherpe tijden neer te zetten. Om het feest volledig te maken mocht een mooi resultaat niet uiblijven, vandaar dat we vanaf de eerste meters volop hebben aangevallen met toch ook de nodige dosis spektakel. Met verschillende andere M3's aan de start beloofde het een spannende strijd te worden. De Champion Lubes M3 heeft feilloos gedraaid en het team een perfecte job afgeleverd. Luc (alias Poko) heeft vanuit de rechterstoel perfect de commando's voorgelezen en alles in goede banen geleid. Wederom zijn we erin geslaagd om als 1ste 2-wielaangedreven wagen te eindigen  en bovendien de Belgische eer te redden door als snelste Belgische team te finishen met een 3de plaats algemeen. Deze podiumplaats is meteen ons beste resultaat ooit in Kasterlee met de Champion Lubes M3.    Om het feest volledig te maken mochten we zondagavond de wisselbeker ontvangen als eerste Titanic Team.

De volgende en laatste wedstrijd dit seizoen voor de Champion Lubes M3 wordt de afsluiter van het Criterium kampioenschap, nl de East Belgian rally te St Vith op zaterdag 28 september. Hier zal naar goede gewoonte Rob terug de nota's voorlezen. We hopen hier de Criterium titel te kunnen verzilveren. We houden u zeker nog op de hoogte.
 
Met de Peugeot 106 Rallye  van Gunther word dit jaar (als alles zoals plan verloopt) nog 2 rally’s gereden. Linter en Sint-truiden, nieuws hieromtrent volgt later. 

Als u de Short rally zelf wil meemaken, kijk dan zeker naar de onboard camera beelden:
KP Retiesheike : http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DMWAkUntcB3Y&h=TAQF1_Awp&s=1
KP De Hese : http://www.youtube.com/watch?v=0W4zWSHdkCw
 

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen