× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

27-08-2013

Wedstrijdverslag Short Rally Kasterlee: Tobi Vandenberghe

Om de leidersplaats in het VAS DIV4 kampioenschap te verdedigen werd in extermis beslist om deel te nemen in Kasterlee. Een facebook oproep leverde 6 kandidaat co-piloten op, en uiteindelijk werd beslist Stefaan Vanassche mee aan boord te nemen. Tijdens de verkenningen werd snel duidelijk dat Stefaan reeds de nodige bagage heeft, en op zondagmorgen kon de strijd vol vertrouwen aangevat worden.

De regen van de zaterdag zorgde voor een glad parcours, dus was het toch opletten geblazen de eerste lus. Na de eerste proef werd duidelijk dat het een Opel strijd zou worden. Tom TT was snelste, Monnens volgde op 1 sec en wij hadden er nog een extra seconde over gereden. In de 2de proef was de rangschikking identiek, echter werden de verschillen enkele secondjes groter.
Vanaf de 2de lus was de baan volledig opgedroogd, dus konden we full attack rijden. Jammergenoeg moest Tom TT de strijd staken tijdens kp3 met een haperend versnellingsapparaat. Monnens maakte ook een kleine fout waardoor we aan de leiding kwamen. Met nog 5 proeven te gaan beloofde het spannend te worden met Monnens. Van deze 5 proeven werden 3 proeven met exact dezelfde tijd verreden. De straftijd die Gunther opgelopen was wegens laattijdig inklokken zorgde voor een welgekomen buffer.

Bekijken we nadien de tijden van alle proeven,dan hebben we op kp3,5,7 driemaal dezelfde scratch-tijd gereden. Lang leve de automatische piloot! Voor het kampioenschap was dit resultaat alvast zeer interessant.. to be continued.
 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen