× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be

21-08-2013

Wedstrijdverslag Rally van Staden: Chris Algoedt

Wedstrijdverslag Rally van Staden: Chris Algoedt

In tegenstelling tot de zonnige voorspellingen was het donderdag morgen lichtjes beginnen regenen. Dit zorgde voor een glad en vettig parcours. De éérste lus van drie KP’s  werden behouden aangesneden , het parcours lag er zeer verraderlijk bij. Dit vertaalde zich in een 30ste plaats algemeen na de éérste lus.

Bij het aanvatten van de 2de lus was het parcours heel wat opgedroogd en de tijden werden ook steeds beter. Per KP gingen er vlot 20 sec. af wat ons na zes KP’s op een 22ste plek algemeen bracht. Eventjes werden we opgeschrikt toen de motor een buitengewoon geluid produceerde. Blijkbaar was er een afdichting van de uitlaat losgekomen en werd dit euvel in een mum van tijd tijdens de service opgelost door onze service crew van KB-Racing.

Na de derde lus prijkten we op een 20ste plaats algemeen. Voor de vierde en laatste lus werd het talrijk opgekomen publiek verwend , het schoeisel was aan zijn laatste kilometers toe en Cris besloot er nog optimaal gebruik van te maken. We eindigen op een mooie 18de plaats algemeen , een plaats in de top 20 waar de crew tevreden mee was. Met dank aan het foutloos service team van KB-Racing.

Op 6 en 7 september staat de Omloop Van Vlaanderen op het programma in en rond Roeselare.

Voor meer info : www.m3beamer.be.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen