× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

21-08-2013

Short Rally van Kasterlee - Complete voorbeschouwing

Short Rally van Kasterlee - Complete voorbeschouwing

Net zoals de voorgaande jaren mag de Short Rally van Kasterlee opnieuw rekenen op veel belangstelling uit Nederland. Een mooi VAS startveld aangevuld met de Nederlandse deelnemers zorgen voor een goed gevulde deelnemerslijst en reden genoeg om komende zondag af te zakken naar de Antwerpse kempen.

Deelnemers

De Nederlandse deelnemers zijn net zoals de voorgaande jaren ook meteen favorieten in Kasterlee. Met Piet Van Hoof, Hein Jonckers, Sander Van Hoof en Arjen de Koning, allen met een Mitsubishi Lancer, lijken de Nederlanders bijna zege-zeker. Maar misschien komt de underdog uit eigen land, Peter Kaspers brengt opnieuw de ex-NCRS Subaru WRC S9 aan de start. Voor de ere-plaatsen mogen we verder zeker rekening houden met de BMW's van Franky Boulat, Frank Baert en Erik Vleminckx of de Subaru Impreza van Johan Dekens.

Op de lijst staan ook een kleine 20 historics, daar lijkt het een mooie strijd te worden tussen de verschillende Opels met Gunther Monnens (Ascona), Tobi Vandenberghe (Kadett) en Tom Tytgat (Manta).

Complete deelnemerslijst

Parcours & Timing

De 2 proeven (Retiesheike & De Hese) worden elk 4 maal afgewerkt. Dit is goed voor 55,4 kilometer klassementsproef en 14,6 kilometer verbindingstraject. De klassementsproeven zijn voor 99 % verhard.

KP1 Retiesheike: 9u23...
KP2 De Hese: 9u46

KP3 Retiesheike: 11u32
KP4 De Hese: 11u55

KP5 Retiesheike: 13u47
KP6 De Hese:14u10

KP7 Retiesheike: 16u17
KP8 De Hese: 16u40

Website & Resultaten

Meer info op www.titanic.be, online resultaten via http://www.rallyuitslagen.be/Rally.htm. Op de facebook pagina van Rallylovers zullen ook regelmatig updates te zien zijn...

 

 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen