× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

13-08-2013

Champion Lubes verwelkomtsupporters met een welkomstpakket tijdens de Short Rally van Kasterlee

Champion Lubes verwelkomtsupporters met een welkomstpakket tijdens de Short Rally van Kasterlee

Champion Lubes kennen we reeds sinds enkele jaren als trouwe partner van de BMW M3 van Franky Boulat en Rob Van Tichelen. Het team is dit jaar in topconditie en goed op weg om het RACB Criterium kampioenschap te winnen. Met 3 mooie overwinningen en één 2de plaats is het Champion Lubes Team ruim leider. Met nog 1 proef te gaan, de East Belgian Rally, komt de Criterium kampioenstitel stilaan dichterbij.

Champion Lubes wil dit alvast met alle rallysupporters vieren !  Tijdens de komende Short Rally van Kasterlee op zondag 25/08 schenkt Champion Lubes aan alle vrienden een mooi welkomstpakket dat gratis af te halen is bij het Serviceteam van de M3 van Franky Boulat.  Dit welkomstpakket zal u laten kennismaken met de Champion Lubes producten en zal een mooie attentie voor alle supporters bevatten – zeker een aanrader !

Het enige wat u moet doen is vriend worden op Facebook van Champion Lubes. Elke vriend is uitgenodigd dit pakket af te halen in het Rally Service park te Kasterlee bij de Champion Lubes stand (team FBR – Franky Boulat) tijdens de Short Rally van Kasterlee op zondag 25 augustus.

Bijgevoegd de link naar de Facebook pagina van Champion Lubes om vriend te worden : https://www.facebook.com/#!/championlubes?fref=ts

We hopen op vele bijkomende Facebook vrienden en hopen u allen het welkomstpakket te mogen overhandigen te Kasterlee.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen