× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

08-04-2013

Wedstrijdverslag TAC: Chris Algoedt

Wedstrijdverslag TAC: Chris Algoedt

Algoedt Cris – De Busschere Danny naar podiumplaats TAC 2013 RACB Criterium

Met het mes tussen de tanden begonnen we aan KP Oosthoek. Dat we wel degelijk wakker waren werd bevestigd met de 4de tijd. Op KP Poelberg ging het iets minder vlot, grind op de weg zorgde voor een kleine schuiver waardoor we toch een 6tal seconden verloren.

Na de service was het de beurt aan KP Schuiferskapelle , die er zoals gewoonlijk weer verraderlijk glad bijlag. Cris ging tot het uiterste wat resulteerde in een 7de tijd alg. In de algemene stand bleven we vasthangen op een 6de plaats. Op KP Ondank probeerden we iets aan onze achterstand te peuzelen , maar iets te enthousiast in onze achtervolging gingen we rond wat duur tijdsverlies betekende. We vielen algemeen terug naar een 8ste plaats. Blijven aanvallen bleef de boodschap en op kp 7 en 8 werden respectievelijk de 5de en 4de tijd genoteerd.

Dit bracht ons algemeen op de 5de plaats wat uiteindelijk onze doelstelling was. Top vijf behalen en vasthouden. Ook de beamer was op en top te  , het vele werk van het  KB-Racing team werd hiermee ook beloond. Bij het aansnijden van de laatste boucles bleven we super geconcentreerd. Op het verraderlijke Schuiferskapelle deed Cris er alles aan om nog wat tijd goed te maken op onze naaste concurrenten. De 3de tijd werd neergezet en zo klommen we op naar de 4de stek algemeen. Toch bleef het opletten geblazen want tussen plaats vijf en drie lag alles nog op een handvol seconden. Na KP Ondank deed Chris Dobbelaere terug haasje over en vielen we terug naar plaats vijf. Na de voorlaatste KP namen we zes sec terug op Chris Dobbelaere en hadden we Markus Meyer in het vizier. De laatste KP besliste over 3de,4de en 5de plaats.

Cris perste nog eens alles uit onze zeer betrouwbare M3 en na ons zwaar bevochten duel met Chris Dobbelaere  , ging ook Markus Meyer voor de bijl. Een mooi feestje kon beginnen. Een schitterende podiumplaats was het welverdiende resultaat van een hele winter hard werken. Laat ons toe alle lof te zwaaien naar ons service team van KB-Racing Egem , die voor een vlekkeloze service instonden.

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen