× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

08-04-2013

Wedstrijdverslag TAC: Accent/GEKO team

Wedstrijdverslag TAC: Accent/GEKO team

Melissa Debackere en Cindy Cokelaere presteerden dit weekend ten top tijdens de TAC rally in Tielt. Na een schoonheidsfoutje op de 3e klassementsproef legden de dames verder een foutloos parcours af. Het damesteam van Accent/Geko rallyteam deden hun concurrenten verbleken van ongeloof met hun knaltijden KP na KP. Hun volharding werd beloond met een onverhoopte podiumplaats (3e algemeen) en een glansrijke overwinning in hun klasse. Op deze manier versterkten Melissa en Cindy hun positie in het belgisch kampioenschap die ze strijdlustig zullen verder zetten tijdens de volgende rally van het BK, de rally van Wallonië op 27 en 28 april!

Philip Cracco presenteerde voor de eerste maal zijn gloednieuwe Ford Fiesta WRC in de Accent/Geko kleuren. Samen met co-piloot Wim Soenens beleefde hij een topdag aan het stuur van zijn 1600 turbo. De gentlemen-drivers maakten er een erezaak van om het publiek te entertainen met enkele spectaculaire passages. Ronde na ronde leerde Philip zijn nieuwe bolide beter kennen wat resulteerde in een 13e plaats algemeen tussen de snelle streekpiloten.

Ondertussen wordt het nog druk voor het Accent/Geko rallyteam want volgend weekend staan senior en junior Cracco aan de start van de wereldkampioenschapsrally van Portugal. Philip Cracco (Peugeot 207, S2000) komt terug aan de start met Wim Soenens en Pieter Jan Michiel(Peugeot 208 R2) wordt begeleid door de ervaren Frederic Miclotte. De WRC rally van Portugal telt 340 km klassementsproef op onverharde wegen rond Faro. Wordt vervolgd...
 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen