× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

22-03-2013

Wedstrijdverslag RS Moorslede: Algoedt Cris - De Busschere Danny

Met amper 22 koerskilometers op de teller valt er jammer genoeg over deze 12de editie niet veel te vertellen. De éérste kp eindigde voor ons  al na 4 km toen de proef werd geannuleerd wegens een zware sortie. Niettemin voelde de wagen prima aan op het vuile en vettige parcours.

Net toen we van start konden gaan voor de 2de proef , werd de proef stilgelegd door wederom een sortie en was het terug wachten geblazen. Het parcours droogde op maar net toen wij van start gingen zetten de hemelsluizen zich open. Een mooie tijd konden we terug vergeten, want de kp was herschapen in een ware glijbaan.

De 3de proef werd onder redelijke omstandigheden aangevat en kon de beamer eindelijk eens aan te tand gevoeld worden. Het resultaat was bevredigend met een 18de tijd algemeen op die derde proef. De 4de proef kwam er niet meer, door het vele oponthoud kwam de organisatie in tijdsnood en werd wijselijk besloten de laatste proef te annuleren.

Al bij al een tevreden gevoel , de wagen en bemanning zijn klaar om op 6 april in de TAC de strijd aan te vatten in het RACB Criterium en een super resultaat neer te zetten als dank voor het mooie werk van KB Racing.

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen