× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

06-03-2013

Programma Piet Declercq krijgt vorm

Programma Piet Declercq krijgt vorm

Eerder had Piet ons al laten kennen dat hij waarschijnlijk ongeveer een gelijkaardig programma als in 2012 zou afwerken, nu krijgt zijn programma steeds meer vorm. "De Routes du Nord was voor ons van heel korte duur... We kregen al bij de start af te rekenen met pech! We laten ons echter niet kennen en hebben al de rest van ons programma kunnen uitwerken." aldus Piet. 

De volgende wedstrijd op het programma is de Rallysprint van Moorslede, in deze rally kiest Piet voor de Mitsubishi Lancer EVO 8 van Philcars. "De wagen is totaal vernieuwd en heeft extra pk's, dus dat zie ik wel zitten. Deze deelname heb ik te danken aan sponsor keurslager Ignace uit Poperinge en aan Philcars die me vroeg om de wagen te testen. 
We gaan met de Lancer EVO X van Floral Racing later op het jaar nog de Rallye de Bethunes afwerken. Die wedstrijden in Frankrijk zijn belangrijk voor mijn sponsor Las Vegas. Ik ben Las Vegas heel dankbaar voor de steun die ze me geven, echt een man met een hart voor onze sport!"

De Rallysprint van de Monteberg en de Ypres Historic Rally zijn de thuiswedstrijden voor Piet. In deze wedstrijden, net zoals in de Hoppeland Rally, zal hij een beroep doen op een Ford Escort MKI Andes Motorsport. "Zoals ik eerder al zei denk ik er aan om in Staden nog eens de wagen te huren waarmee het allemaal begon: de Citroen Saxo van Philcars. Voor dit project kan ik ook rekenen op de sponsors van het eerste uur. Allemaal mensen die ik ook nog eens wil bedanken, want zonder hen was dit alles niet mogelijk!"

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen