× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

09-02-2013

A la carte programma voor Piet Declercq met diverse auto's

A la carte programma voor Piet Declercq met diverse auto's

Ook voor Piet Declercq zal het seizoen heel binnenkort aanvangen. Voor de West-Vlaming start het seizoen over de landsgrenzen in de Noord Franse klassieker Les Routes Du Nord. Voor deze wedstrijd zal beroep gedaan worden op de Ex-De Cecco Mitsubishi Lancer EVO X. Deze wagen is nu eigendom van Stefaan Prinzie en wordt verhuurd via Floral Racing. Met deze krachtige Lancer wil Piet graag zijn mooie prestatie van vorig jaar overdoen.

Na de uitstap naar Noord Frankrijk zal het Las Vegas team in eigen land de Rallysprint van Monteberg afwerken. Al is het nog niet duidelijk of er voor de provinciale of nationale wedstridj zal gekozen worden. "Alles is afhankelijk van het resultaat in Les Routes Du Nord. Indien we voor de nationale wedstrijd kiezen gaan we waarschijnlijk opnieuw de Subaru Impreza 555 van BMA huren, provinciaal kiezen we dan waarschijnlijk voor de Ford Escort BDA van Andes.
Nadien staan ook Ieper en de Rallye de Bethune op het programma. Deze laatste wedstrijd is heel interressant voor Las Vegas, mijn hoofdsponsor. Maar het is ook een heel mooie wedstrijd, met heel vriendelijke organisatoren.
"

Omdat Piet dit jaar 20 jaar actief is in de rallysport wil hij ook nog iets speciaal doen. "Ik wil graag nog eens rijden met de wagen waarmee het begon: de Citroen Saxo van Philcars. Mogelijk huur ik deze wagen voor de rally van Staden ofzo. Het zou leuk zijn om nog eens back to the roots te gaan."

In de Routes Du Nord zal Heikki Lisy de nota's lezen, in Ieper zal dit, net zoals vorig jaar, Etienne Verbeke zijn.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen