× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

22-11-2012

Wedstrijdverslag Rally van Sint Truiden: Patrick Mylleville

De laatste rally van het seizoen 2012 zit erop voor het MAS-RACING team met piloot Mylleville Patrick en copiloot Maes Jens , deze werd in schoonheid afgesloten , een verslag van deze wedstrijd kun je hieronder nalezen :

GESLAAGD SEIZOEN EINDE NA EEN JAAR VOL PECH !!!!!!!!

De rally van Sint Truiden is een editie geworden met Condroz toestanden . Na vorige week met escort te hebben gereden kozen we nu voor de Porsche , niet echt een logische keuze op dit super vettig parcours , maar dit was bedoelt om de nieuwe motor en koppeling nog aan een laatste test te onderwerpen .

Alles verliep naar wens enkel de koppeling weigerde op één kp maar toch konden wij die rustig afwerken om dan richting service te vertrekken . Na een kleine interventie liep de Porsche zoals het hoorde , geen enkel probleem meer , we gingen echter iets te rustig van start maar al vlug bleek dit de juiste keuze te zijn geweest , na een 5-tal gemiste remzones kwamen we meer en meer in het ritme en halfweg de rally stonden we nog op een 7 de plaats .
Naar gelang de wedstrijd vorderde klommen we op in het klassement naar een 5 de plaats , met nog 3 proeven in het donker te gaan konden we opklimmen naar een derde plaats die we binnen handbereik hadden we stonden 30 sec van het podium . Dit lijkt veel maar met zo een toestanden zeker haalbaar .
We begonnen de laatste boucle met als doelstelling het podium . Dit wilde dus zeggen redelijk " big attack " , maar in het donker zijn we redelijk snel na de 1 ste kp namen we al direct 26 sec terug op Rogiers die derde stond en 12 sec op Baert die nog slechts 2 sec over had . De volgende proef met rondjes rijden wilden we orde op zaken stellen terug 13 sec genomen op Rogiers en we stonden 4 de , maar Baert leek een taaie klant we hadden dezelfde tijd 7’35” . Met de laatse kp in zicht wisten we wat we moesten doen alles of niets , met een tijd van 5’30” namen we 28 sec terug . Doelstelling gelukt 3 de plaats en super tevreden met deze seizoen afsluiter .
De Porsche staat klaar om er volgend jaar terug in te vliegen . Bij deze wil ik iedereen bedanken die ons steunden en volgden , service , sponsors , supporters , fotografen en natuurlijk onze Kjell en Freddy .

Voor bewegende beelden en foto’s kun je altijd op onze site terecht : www.mas-racing.be.

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen