× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

22-11-2012

Wedstrijdverslag Rally van Sint Truiden: Kurt Braeckevelt

De bedoeling van deze laatste rally was eigenlijk onze nieuw opgebouwde wagen te komen tonen aan het publiek om dan te koop aan te bieden. Maar de eerste info van de vele EVO's die aan de start kwamen maakte dat ik toch besliste om met mijn vaste wagen te gaan...

Of de keuze juist was in deze vettige omstandigheden weet ik zelf niet, we hadden zeker niet alle pk"s nodig dit weekend! Het begon dus zeer kalmpjes omdat onze ervaring in Linter op gelijkaardige wegen ons geleerd heeft dat het zeer verraderlijk kan zijn in de remzones. Tot mijn grote verbazing stonden we na de eerse kp toen al meteen op de 7 de plaats algemeen. Mijn Co Steven Caytan en ik besloten dan om op hetzelfde tempo verder de kp"s af te werken.

Na enkele schuivers rechtdoor en op kp 10 nog een volledige spin aan 130km/h hadden we toch begrepen dat we op onze limiet zaten. De mensen voor ons hadden ook de nodige problemen om op de baan te blijven en daardoor kwamen we op de 5de plaats algemeen na kp 10. We waren steeds de snelste 2-wiel qangedreven wagen en stonden op dat moment 9 sec voor op de eerste achtervolger. Het donker kwam eraan en we moesten dus onze voorsprong controleren. We hebben de laatste ronde geen fouten meer gemaakt en konden met een zeer goed gevoel deze vettige rally afsluiten !

Speciale dank aan , Steven, Tom , Dominiek en Gabo voor al hun hulp.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen