× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

13-09-2012

NCRS geeft debutant Christophe Panis een kans...

NCRS geeft debutant Christophe Panis een kans...

NCRS heeft in het verleden reeds vele jonge talenten een handje geholpen om de rallycarrière in een stroomversnelling te krijgen, denken we maar aan Jonas Langenakens, Hans Weijs Jr, Kevin Demaerschalk, Thierry Neuville, Matthias Boon… Ook nu weer heeft NCRS zijn oog laten vallen op een jong beginnend team die al enkele aardige resultaten bijeen kon rijden.

Tijdens de East Belgian Rally zullen Christophe Panis en Lode D’haenens, twee 24-jarige Oost-Vlamingen, kunnen tonen wat zij in hun mars hebben, en dit aan het stuur van een top Citroën C2 R2 Max van NCRS! Er zal gestart worden in het Criterium, wat voor het duo de 6e rallydeelname zal betekenen. Christophe: “Fantastisch, al zo snel met zo’n wagen kunnen aantreden is ongelofelijk, een droom! Wij willen Wim en NCRS dan ook bedanken met een mooi resultaat daar in het verre St-Vith!

Wim Soenens laat hier opnieuw zijn passie voor de rallysport spreken, deze jonge talenten kunnen zich met een beperkt budget ook eens bewijzen! Wij duimen alvast!

Bron: www.NCRS.be
 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen