× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

12-09-2012

Bernd Casier samen met Pieter Vyncke in Ford Focus WRC tijdens East Belgian en Condroz Rally

Bernd Casier samen met Pieter Vyncke in Ford Focus WRC tijdens East Belgian en Condroz Rally

Er waren al lange tijd geruchten dat Bernd Casier plannen had om dan toch nog één of meerdere wedstrijden van het BFO-BRC af te werken in een WRC. Vandaag werden deze plannen ook ons bevestigd door Pieter Vyncke: "De kogel is eindelijk door de kerk, ik zal samen met Bernd starten in de East Belgian Rally en de Condroz Rally."

Pieter Vyncke was tot in Ieper de co-piloot van Mathias Viaene, maar deze laatste moest na Ieper wegens een dringende operatie (hernia) forfait geven voor de resterende manches van het Belgisch kampioenschap.

Ook voor de resterende wedstrijden die Pieter zal afwerken met Bernd Casier zal een beroep gedaan worden op het NCRS team. "We zullen inderdaad zowel in de East Belgian als in de Condroz met de Ford Focus WRC'08 van NCRS rijden." wist Pieter ons persoonlijk te melden. Vorig jaar reed Casier reeds de rallye de Jalhay en de Condroz met deze wagen.

Beide wedstrijden hebben meteen een favoriet op de deelnemerslijst staan... en dat hoopt ook Wim Soenens van NCRS. "Ik hoop inderdaad dat we in East Belgian of in de Condroz een eerste nationale zege kunnen behalen met het team," aldus Soenens. "Of beter nog twee zeges !" voegde Wim er nog lachend aan toe.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen