× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

17-08-2012

Wedstrijdverslag Rally van Staden: Kurt Braeckevelt

Wedstrijdverslag  Rally van Staden: Kurt Braeckevelt

"Voor ons begon de dag goed met als interim Co driver Mike Vanhoecke. Na me te overslapen hebben 's morgens en mijn team een beetje te laten wachten op mij hebben we al van bij de eerste kp direct getoond dat we wakker waren ! 6de algemeen na de eerste ronde en 5 sec na Bert Coene onze trouwe speel kameraad...

Na de 4de kp brak echter een stang waardoor schakelen niet meer mogelijk was. De 5de en 6de kp moesten we in 3de versnelling afwerken en verloren we bijna 2 minuten tegenover onze tegenstanders voor de ereplaatsen. Na een service beurt waar we dank zij de hulp van het 3L racing terug konden schakelen van start hingen op de 17 plaats.

Toen was aan ons de keuze of we nog voor tijd zouden rijden of we voor de show zouden gaan. Mike dacht dat we nog konden gaan voor top 10 en dat was dus ons doel! Iedere volgende kp kwamen we enkel plaatsen dichter bij ons doel en na de laatste kp konden we dan afsluiten op de 9 de plaats algemeen. Iedereen content en de ontgoocheling van de breuk was vegeten. Volgende afspraak is voor ons de Omloop binnen 3 weken. Dank aan mijn trouwe helpers...."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen