× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

08-05-2012

Wedstrijdverslag SR Linter: Kurt Braeckevelt

Wedstrijdverslag SR Linter: Kurt Braeckevelt

Het Bd rallyteam was dit weekend naar Linter afgezakt om eens buiten West Vlaanderen een wedstrijd mee te pikken. Dit in de hoop om mee te  kunnen spelen met de Limburgse vrienden vooraan. Ons trouwe helpersteam was compleet afgezakt om in de helse weersomstandigheden en vettige service plaats te helpen. We begonnen met droge banden smorgens en bouwden de nodige marge in volgens ons en waren dan ook zeer verrast van onze eerste snelste tijd!

De tweede kp was iets gladder maar ook die reden we perfect af en opnieuw een snelste ronde. Het begin was meteen super te noemen, de volgende lus was Boon opnieuw met 4 cardans opweg en was het kletsnat ondertussen. We misten dus duidelijk parkoerkennis in de regen hier. tot 2 maal toe hingen we rechtdoor op een remzone , de laatste fout was dankzij  de hulp van de mecano"s van Johan Vankeer net geen opgave. We waren gewaarschuwd voor de plassen !!

De volgende opnieuw meer marge en direct terug mee in het pak. enkel tegen Mathias konden we geen vuist maken op de tweede proef. Kp 7 reden we nogmaals een snelste ronde en toen kon ons dag al niet meer stuk, alles leek inorde te komen om de tweede plaats mee te nemen naar Oostrozebeke. Maar dit was zonder een beetje geluk gerekend want op kp 9 begon de motor plots inorm te trillen en wist ik dat het gedaan was, Ferdy en Ik waren inorm ontgooheld. Omdat we zo graag aan ons trouwe team en vrienden de tweede plaats hadden opgedragen. Hopelijk stopt het ongeluk hier en kunnen we nu verder naar de ORC om daar het eens te kunnen afmaken. Groeten en tot de volgende afspraak in Oostrozebeke.
 

zwembaden en wellness
Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen