× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

07-05-2012

Wedstrijdverslag Rallye de Wallonie: Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag Rallye de Wallonie: Patrick Mylleville

De rally van de Wallonie begon op de Citadelle te Namen met 2 snelheidsproeven , we gingen daar van start op vrijdagavond als één van de eerste wagens ( enige voordeel van ons late startnummer )en konden in optimale omstandigheden starten .De 2 de maal was iets anders na een te lange wachtperiode konden we terug van start gaan maar nu regende het wel en was het intussen al goed donker . We konden afsluiten op een 9 de plaats op vrijdagavond na toch een tweetal keer te hebben rondgegaan want de kasseien op de Citadelle lagen er spekglad bij .

Met het volste vertrouwen konden we van start gaan op zaterdag naar Malonne een mooie kp met rondjes rijden . Het ging vlot tot we de tweede maal terug aan de start kwamen en geen versnellingen meer konden nemen na wat gesukkel konden we terug vertrekken en hadden nog een behoorlijke tijd . Op Arbre , de tweede proef , hadden we niet veel last van de koppeling en de versnellingen want het lag er dan ook supervettig bij , maar op de supersnelle kp Crupet was het wat anders de koppeling slipte en konden zo geen snelheid halen . De laatste kp voor de sevice Natoye reden we rustig af om toch aan de service te raken , wat wonderwel lukte maar eens we op het podium stonden konden we geen enkele versnelling meer nemen GAME OVER voor de zoveelste maal .

Onze service mannen hebben er alles aan gedaan om de drukgroep te vernieuwen om zo op zondag van te start te kunnen gaan in superrally . Bois de villers de eerste kp op zondag , we gingen vlot van start maar na 3/4 op de kp brak de transmissie terug gedaan . De pechduivel blijft ons achtervolgen , al onze jokers zijn opgebruikt zodoende dat we ons geen opgaves meer kunnen permitteren . Bocholt wordt de volgende rally meetellend voor het Belgisch Historic kampioenschap , met hopelijk toch nog eens een resultaat in de top 10 zodoende enkele punten te kunnen sprokkelen in het BK .

Alvast bedankt aan onze service crew , supporters , sponsors en iedereen die ons steunde om toch maar de moed niet te laten zakken na de talloze opgaves .

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen