× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

28-02-2012

Wedstrijdverslag RdN: Piet Declercqtop 3 op enkele seconden gemist

Wedstrijdverslag RdN: Piet Declercq

Piet Declercq "Op vrijdagavond voor de technise controle werd de wagen eens getest ,ik was wel onder de indruk van de power er in die ex-fabriek subaru zit. Een prachtige wagen die eigenlijk wel gemakkelijk te besturen valt,een echte koers auto zou ik zeggen.

Op zaterdag vertrokken we naar de specials die we redelijk goed kenden ,want die liggen eigenlijk bij de deur. Mooie specials in de stijl van Ieper, we draaiden top 5 tijden en konden voeling houden met Mortier die wel een pak meer ervaring heeft dan ik met dergelijk wagen. Op het einde van dag een stonden we op plaats vier in het klassement na wel een bangelijk moment in Eecke toen we overstuur hadden en bijna in de gracht belanden, maar door de ervaring van co-piloot Arne, die me riep om door te duwen,en zo belande ik terug op de baan...

Op zondag was het een mooie strijd om de derde plaats met Johan Vason, ook een bekende in Frankrijk, maar op KP 10 ging het bijna helemaal mis, na een snelle linkse, remde ik te laat,die chicane kwam zo rap dat ik de wagen met de zijkant tegen de strobaal knalde, zonder veel erg, maar daar verloor ik misschien wel mijn derde plaats en het podium,maar het kon veel erger geweest zijn.

Toch werd er verder gereden tot het bittere einde om nog op het podium te geraken, met een tweede tijd algemeen op de laatste Kp, maar we stranden op 3 sec. Toch en fantastish weekend, dank zij het toedoen van alle sponsers, de crew van BMA en alle supporters!"
 

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen