× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

23-02-2012

Geert Bertier gaat in 2012 verder na de tegenslagen van vorig jaar

Geert Bertier gaat in 2012 verder na de tegenslagen van vorig jaar

Na lang twijfelen heeft het team van Geert Bertier toch tot het besluit gekomen om van 2012 een rally jaar te maken. Waarom de twijfel? "Door de tegenslag dat we vorig jaar hebben meegemaakt, Monteberg uitgevallen met elektrische problemen op de Mitsubishi evo 8 daarna volgde nog een grotere teleurstelling na een goed voorbereide rally van Ieper. We gingen naar de keuring waar het spijtige nieuws werd verteld dat er niet mocht worden gestart met de wagen. Toch brengen we geen verwijt naar Philcars toe daar phillipe en zijn mannen de volledige week hebben bezig geweest voor de wagen toch nog op tijd klaar te krijgen na een crash in Wervik." aldus copiloot Tommy Aeck

"Achter een goede rust en denk periode hebben we dan toch beslist om verder te gaan. Programma en wagen staat nog niet helemaal vast maar zeker en vast wordt er terug gestart in onze thuisrally Ieper. Graag zouden we nog een VAS of ASAF rally meenemen ter voorbereiding van deze wedstrijd. Voor deze plannen kunnen we natuurlijk jullie steun gebruiken en dit door te komen eten op onze maaltijd op 10 maart in het cultureel centrum te Dikkebus. Op het menu staat stoofvlees met frietjes voor de prijs van 13 euro volwassen en 8 euro per kind. Dit alles gaat van start vanaf 19 uur. Achterna hebben we een afterparty voorzien met DJ Jaffar gekend van de Vage Belofte. Kaarten kan je verkrijgen via Geert 0496/61 87 37  Tommy 0472/23 96 30 of tommy@tommytextile.be."

"Tot slot willen we nog even onze sponsors (Pieter Joseph en Wesley Lamerant Timmer en Schrijnwerken, Lieven Merveillie elektriciteit en sanitair, Rik Verhee elektriciteit en knabbelcafé De Lockedyze) bedanken om dit jaar ons terug  te steunen na het afgelopen jaar."

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen