× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be

27-09-2011

Wedstrijdverslag Hemicuda: Kurt BraeckeveltEen zeer geslaagde seizoensafsluiter

Wedstrijdverslag Hemicuda: Kurt Braeckevelt

Het Bdrallyteam heeft dan toch het seizoen in schoonheid kunnen afsluiten na een zeer spannende Hemicuda rally! Kurt Braeckevelt: "We zijn wat voorzichtig begonnen in de eerste boucle om alles te checken na ons vele uren werk, dat was niet de juiste aanpak bleek achteraf. Normaal start Coene altijd wat trager en is er dus nog niks verloren, maar net nu was hij wakker en had hij meteen een kloof geslagen waar bijna geen doen meer aan was.

De tweede boucle hadden we besloten om wat meer gas te geven, gelukkig werden we minder opgehouden bij de toerkes, Cokelaere en Tjoens gingen deze keer mooi opzij. Meteen 7 sec sneller dan vorige rit, maar zeker niet voldoende om de kloof te dichten, we stonden toch al mooi 5 de na de 2de boucle met 10 sec verschil van de 3de plaats.

Nog niks verloren dus, na een scrath te draaien op Gistel en nog 2 2de tijden algemeen konden we de 3de boucle zelfs op de 4de plaats komen met nog 4sec verschil van Vermeersch en Lietaer.

We besloten dan ook om de laatste ronde te blijven aanvallen en eens vragen aan onze mede rijders op het toerke om aub plaats te maken voor ons als we doorkwamen. Bossu en Lawaert hebben dat dan ook gedaan met als resultaat opnieuw 11sec sneller en 2de tijd algemeen!

Nog 1 kp te gaan en we stonden 3de met 8 sec voor op Vermeirsch en 2sec achter Paul Lietaer, dus blijven aanvallen was de boodschap. En wat bleek, de laatste kp, 2sec sneller dan de Polle! Een gedeelde 2de plaats, daar had ik willen voor tekenen voor de wedstrijd. Enkel bleek dat het regelment bepaald dat wie snelst reed de eerste ronde de 2de plaats krijgt, dus met ons ophoud de eerste toerkes, werden we officieel 3de.

Een zeer geslaagd weekend voor ons allen. Nogmaals vele dank aan mijn trouwe helpers en co Ferdy.
"

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen