× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be

03-07-2011

Wedstrijdverslag Ypres Historic Rally: Piet DeclerqVoor het eerst pech met de Escort MKI

Wedstrijdverslag Ypres Historic Rally: Piet Declerq

Piet Declerq: "Op vrijdag vertrokken we vol hoop naar de eerste kp, nadat wez eerder op de shakedown goed hadden getest. Op kp 1 werd onmiddellijk vol gas gegegevn en we draaiden zeer goed. Maar na een 6-tal kilometer kwam ik achter de wagen van de voor ons gestarte concurrent te zitten. Blijkbaar had die man ons niet gezien daar we enkele kilometers in zijn 'gat' hebben gereden en menige seconden verloren.

Toch draaiden we een goede tijd. Maar ik voelde reeds dat er met de koppeling iets niet in orde was. Op kp Boezinge werd dit bevestigd. Toch nog een 11de tijd en 8ste algemeen na de eerste dag en eerste in klasse C3.

Jammergenoeg bleef het bij deze eerste 2 kp's, want op de eerste kp van zaterdag zijn we niet meer geraakt. De jongens van Peter hebben er alles aan gedaan om de wagen op zaterdag rijklaar te krijgen, maar de koppeling was volledig stuk. We huurden deze wagen reeds meerdere malen en vielen nooit uit... en nu in Ieper...

Niets aan te doen, maar zeker een wagen met veel potentieel. We rijden dit jaar zeker nog de Omloop van Vlaanderen en als voorbereiding ook de Rally van Staden. Nog een woord van dank aan alle mensen die ons steunden en de mecaniekers voor hun inzet. Toch zijn we wat ontgoocheld, maar dit is autosport en niemand kan daar iets aan doen... Tot in Staden !
"

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen