× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

03-05-2011

Wedstrijdverslag RS Monteberg VAS: Piet DeclercqGeslaagd weekend.

Op zaterdag tijdens de vas wedstrijd werd ik genavigeerd door vriend en sponsor Jan Ooghe uit Poperinge. Voor Jan was alles nieuw maar we zaten goed in het ritme, met een 9de tijd algemeen waren we mee. De tweede ronde draaiden we 5,00 rond en bleven we in de top tien, tijdens de laatste ronde lieten we enkele tienden liggen en zo eindigden we op een 10de plaats algemeen en tweede historic na een ongenaakbare Verscheuren. Voor Jan en ik een veelbelovend weekend daar ik ook op zondag aan de start kwam.

Op zondag met Nicolas draaiden we een 4,55 in de eerste ronde om uiteindelijk de derde ronde af te sluiten met een tijd van 4,50sec en een dertiende algemeen na toch wat heel zwaardere wagens dan de onze.

Zowel op zaterdag en zondag hadden we klasse winst en dit hebben we goed gevierd met supporters en sponsors; waarvoor onze dank.

Ook dank aan Peter en zijn mecanoos Bram en Tom die een prachtige wagen afleverden die draaide gelijk een zwitsers uurwerk. Nu op naar Ieper waar we onze vierde plaats algemeen willen verdedigen (zal niet gemakkelijk zijn) met al die snelle piloten en wagens in de historic. Nog een dank woordje aan Anne en Mellisa en Cindy voor de drankjes en de BBQ!

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen