× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

12-04-2011

Wedstrijdverslag TAC: Filip Pyck3de F2 en klassewinst in de N3

Wedstrijdverslag TAC: Filip Pyck

Filip: "De donderdag avond werd er nog druk gesleuteld aan de versnellingsbak, bij deze onze appreciatie aan de mannen die er voor zorgden dat we aan de start stonden. Wijzelf hadden ook nog een lastig parkoer te verwerken op vrijdag avond, waardoor we niet al te fris aan de start kwamen. We hoopten vooraal geen fouten te maken op het snelle & spiegelgladde asfalt rond Tielt. We vonden het wel spijtig, dat we de wedstrijd zouden rijden, zonder enige tegenstand in de klasse, waardoor we niet echt een referentie hadden.
Na de eerste boucle stonden we op een 57 ste plaats, dit zegt misschien niet veel, maar toch hadden we het gevoel dat we met onze N3, met amper 180pk, op onze plaats stonden.
De volgende boucles probeerden we onze tijden stelselmatig wat scherper te zetten, zonder al te veel risico's te nemen, want rond Tielt, wordt het minste foutje casch betaalt. We schoven stelselmatig op en eindigden de rally zonder problemen, op een 44 ste plaats algemeen en als derde F2 na Kobus en Demaerschalk, klasse winst in N3 was vanzelfsprekend en is mooi meegenomen voor het kampioenschap.

zwembaden en wellness
Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen