× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

12-04-2011

Wedstrijdverslag TAC: Franky BoulatNa dit goede resultaat ook het Criterium in de Wallonie

Wedstrijdverslag TAC: Franky Boulat

Franky: "Onder een stralend lentezonnetje werd afgelopen zaterdag de start van de TAC Rally in Tielt gegeven. Dankzij het kwalitatief hoogstand deelnemersveld met 13 WRC wagens en het stralend zonnetje was er een grote publieke belangstelling in het rallycentrum en op de proeven. Het was een gezellige drukte in het servicepark waarbij het soms 'drummen' was tussen de menigte om erdoor te geraken.

Deze wedstrijd is de 2de manche voor het RACB Criterium - in dit kader hebben wij deelgenomen.

Het parcours in en rond Tielt is zeer technisch met vele waaiers en diepe grachten - de KP van Schuiferskapelle met het beruchte kruispunt met jump is ondertussen een zeer bekend begrip in de Belgische rallywereld - de foto's getuigen hiervan.

De verbeteringen die we in de winter nog hebben aangebracht aan de wagen hebben hier hun potentieel bewezen. De wagen voelt veel nauwkeuring aan en is fel verbeterd wat betreft wegligging en handelbaarheid, onze M3 stuurt nu bijna echt als een go-kart en is super snel.

Co-piloot van dienst Rob Van Tichelen heeft perfect de nota's voorgelezen, de piloot was in topvorm en heeft een foutloos parkoers afgelegd, de wagen super betrouwbaar en zeer snel - de service heeft alles perfect gesmeerd laten verlopen - dit alles heeft geresulteerd in verschillende top 3 tijden en een 2de plaats algemeen met klassewinst in het Criterium ! Voor gans het team is dit echt een opsteker om nog eens met een top resultaat huiswaarts te kunnen keren !

Bedankt aan allen voor de steun en hulp !

Omdat we nu zeer goed geklasseerd staan in het RACB kampioenschap is er beslist om ook deel te nemen aan de volgende manche van dit kampioenschap - de Rallye de Wallonie in Namer op zaterdag 23 april - meer info volgt nog. Met dank aan allen voor de hulp en sportieve groeten.
"

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen