× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

11-04-2011

Wedstrijdverslag TAC: Kurt BraekeveltGeslaagde TAC met mooi resultaat

Wedstrijdverslag TAC: Kurt Braekevelt

Kurt: "Voor het bd rallyteam was deze tac editie zeker geslaagd. De week begon nogtans iets anders dan voorzien, we hadden gelukkig de shakedown gereden waardoor we een probleem konden vaststellen de woensdag en niet de zaterdag morgen in de race.
Na een drukke woensdagavond en donderdag konden we toch de motor testen en alles bleek goed te zijn, oef de rally kon beginnen.
De zaterdag hadden Ferdi en ik besloten om van de eerste keer voor de tijd te gaan en niet voor de show, we zagen toen wel waar we landen. Voor de show kon altijd nog als we niet meekonden.
Maar we konden dus wel mee! Constant in de top 25 tijden algemeen, we hadden dus ons startnr nie gestolen.
Ik had willen tekenen om 20ste algemeen te kunnen eindigen voor we begonnen met onze wagen, tegenover al die jongere en duurdere wagens. Na de 12 de kp besloten we om nie meer aan te vallen en onze mooie plaats vast te houden.
Daardoor verbeterden we onze tijden niet meer in de laatste boucle maar we schoven wel nog enkele plaatsen vooruit door enkele missers van collega's. We mogen dus besluiten dat we een geslaagde wedstrijd hebben gehad en en dat we zeer tevreden naar huis konden gaan met nog een beker van de 3de plaats groep M erbij.
Nogmaals vele dank aan mijn trouwe medewerkers, Tom en Tom, Chris, Dominiek, Gino, Gapo, Shedly, Guido, Loris en Vake.
"

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen