× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

11-04-2011

Wedstrijdverslag TAC: Piet Declercq7de Historic en 2de in de klasse C3

Wedstrijdverslag TAC: Piet Declercq

Piet Declercq: "Na een winterstop van 5 maand trokken we naar Tielt met opnieuw de Escort MK1. Daar ik nog nooit in Tielt aan de start kwam was het niet evident, met drie verkenningen moesten we de baan op.

We hadden besloten niet naar de anderen te kijken en gewoon onze wedstijd te rijden, wat eigenlijk wel meeviel, altijd rond de tiende historic en we konden onze tijden verbeteren, toch op kp7 ging het even mis toen we een bocht iets tekort insneden en aan de andere kant op het veld werden gewipt, gelukkig met weinig schade, alleen de wielen wat uit plaats, na de service werd alles weer recht gezet.

We reden aan het zelfde tempo de wedstrijd uit met een 7de plaats historic algemeen en 2de in de klasse c3 weliswaar vele minuten na Vandoorne, maar dat is geen schande, Geert is zeer rap en beschikt over een heel snelle BDA, proficiat.

Toch kwamen we tevreden terug, ook de samenwerking piloot copiloot was zeer goed.

Nu op naar de Monteberg en dan de afspraak van het jaar voor ons de thuisrally Ieper waar we toch over wat meer parkoerkennis beschikken, dan kunnen we misschien eens meedoen met de goeie...

Nog een woordje van dank aan Peter, Tom en Hendrik en Karin voor de verfrissingen, alsook Anne, Jeannot, Nathalie en Hans, en natuurlijk de sponsers.
"

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen