× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

21-07-2010

Verslag Shortrally Oudenburg-Jabbeke: Kurt Braeckevelt een wedstrijd om te tonen dat we meer waard zijn dan startnummer 17

De SR Oudenburg was voor ons team een beetje een rally om te tonen dat we meer waard waren dan ons gekregen startnr 17, na de eerste kp waren we reeds zeer goed op dreef, direct een 3de tijd algemeen.

Maar op de 2de boucle gaan we efkes rond waardoor we achteruit moeten rijden en daardoor zeker 10 sec verliezen. Direct verliezen we 3 plaatsen in het klassement, een bewijs dat het op seconden zou aankomen dit weekend. We reden volgens mij voor wat we waard waren en het was supertof, we startten de laatste boucle met 7 sec achterstand op Vermeirsch en 2.8 sec op Coene. We hebben nog kunnen naderen tot op 2.4 sec van Vermeirsch en 1 sec van Coene.

Van de 5de tot de 8ste plaats zat er slechts een tijdsverschil van 2.9 sec !!! Dat kun je op het einde van de dag toch wel spannend noemen. Dat betekent natuurlijk ook dat onze spin in de 3de kp ons zeker de 5de plaats gekost heeft, maar dat is natuurlijk ook rally. Toch ben ik en mijn co Ferdy zeer content van onze prestatie. Nogmaal dank aan mijn trouwe teamleden die opnieuw een leuke sfeer in de pits meebrachten.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen