× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

01-06-2010

Verslag ORC Rally: Kurt BraeckeveltTopweekend !

Verslag ORC Rally: Kurt Braeckevelt

Voor het Bd rallyteam was het een top weekend ! Het was dan ook een weekend met de nodige stress die bij een thuiswedstrijd hoort. Doordat we in de orc onze sponsors en eens willen verwennen komt er meer bij kijken dan gewoonlijk om alles klaar te krijgen.

's Morgens begon het, zoals voorspeld door de weermannen, met wisselvallig weer. Banden-keuze zou dus cruciaal worden vandaag. We hadden (Ferdi en ik) voorgenomen om rustig te beginnnen en te zien of we mee zouden kunnen met de zware concurrentie. Op papier zouden we zeer content geweest zijn met de 10de plaats voor de start maar al snel zagen we dat ons startnr 8 wel bij ons paste, zelfs bij dit weertype.

Enkel de EVO van Rowe verraste vooral mij toen bleek dat die net voor ons stond, bij het opdrogen kwamen we tot zeer dicht in zijn spoor om dan hopelijk op kp 11 en 12 ervoor te komen.

Maar de weergoden beslisten er anders over en op kp 11 stonden we met slicks aan de start toen het begonnen te regenen, het was echt doseren om geen brokken te maken. Toen we Andy Levevre zagen liggen was de moed volledig weg bij mij, mijn co Ferdi moest me terug aanmoedigen om verder te doen, ik wilde zeker geen brokken maken in mijn thuis wedstrijd. Een slechte tijd was dus het resultaat.

Ik vreesde nog één plaats te verliezen maar dat bleek echter niet zo want na ons kreeg iedereen een normtijd op die kp waardoor de stand dezelfde bleef. We eindigen op 4 sec van de 6de plaats, Ik had op voorhand willen tekenen ! Aldus een gelukkig man die iedereen bedankt die zich dit weekend heeft ingezet om dit mogelijk te maken. Veel dank aan mijn medewerkers en sponsors.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen