× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be

16-04-2009

TAC: Paul Allerts13de in TAC Criterium, in Bocholt opnieuw met andere bolide ?

TAC: Paul Allerts

De vrijdag voor de rally ging met veel ophef van start. Bernard Munster Autosport had een test georganiseerd voor Patrick Snijers en Paul Allerts. Echter werd de test werd ingekort omdat Patrick Snijers zijn rijbewijs had moeten inleveren. Allerts besloot om toen maar niet te testen en zich te concentreren op het verkennen.

Op zaterdag morgen ging het duo Allerts en L’Hoyes van start. Op de 1e Kp reageerde de Subaru Impreza erg vreemd. De Öhlins stonden duidelijk niet goed. Bij het couperen was er in de draagarm iets ontzet. Dat was ook de oorzaak waardoor de Subaru zo vreemd reageerde.

Bij de 2e KP ging Allerts na 2km even van de baan waar hij door een hek schoot met wat schade als gevolg en 1 minuut tijdverlies. Op de service was de draagarm en de schade ruim binnen de tijd gerepareerd door BMA.

Het vertrouwen voor de rest van de rally was verloren en de notes waren ook niet 100% in orde. Er werd niet meer naar de tijden gekeken en het doel was om de rally uit te rijden.

De volgende rally die Allerts zal gaan rijden is de Sezoensrally in Bocholt. Met welke wagen Paul aan de start zal staan is nog niet duidelijk. Paul Allerts handelt in rally auto’s en is met verschillende auto’s bezig waaronder de ex Tsjoen Corolla Wrc

zwembaden en wellness
c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen