× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

28-02-2009

BMA en Caen Rallysport testenGEKO Subaru WRC, ex-Allerts Skoda Octavia en Citroen C2 R2 Max

BMA en Caen Rallysport testen
BMA en Caen Rallysport testen BMA en Caen Rallysport testen BMA en Caen Rallysport testen BMA en Caen Rallysport testen BMA en Caen Rallysport testen BMA en Caen Rallysport testen BMA en Caen Rallysport testen

Deze middag hebben het BMA team samen met Caen Rallysport getest met het oog op de Rallysprint van Moorslede en het komende seizoen. Het team van BMA bracht de nieuwe Subaru WRC van het GEKO team en de recent aangekochte Skoda Octavia WRC. Caen Rallysport bracht één van de drie nieuwe C2's mee naar de test.

In de voormiddag reed Claudie Tanghe met de C2 waarmee hij ook in Routes Du Nord en in het onverhard kampioenschap zal uitkomen. Snijers reed de eerste meters met de WRC en copiloot Wim Soenens was onder de indruk van zijn aankoop "Indrukwekkend, echt indrukwekkend..." was zijn eerste reactie. Vanaf deze middag werd dan hard gesleuteld aan de Subaru een probleem aan de koppeling maakte dat de wagen aan de kant moest blijven.

Bernard Munster maakte ondertussen ook kennis met zijn Skoda Octavia WRC, en iets na de middag kroop Snijers achter het stuur van deze WRC. Lang kon Snijers niet genieten van deze wagen, de wagen verloor olie en moest aan de kant... Toen wij vertrokken was de precieze schade aan de wagens niet duidelijk...

Dan werd de C2 nog maar eens gestart, journalist Peter Baert (Pitstop) reed een ritje met de C2 R2 Max van Caen Rallysport, en toen kroop Patrick Snijers achter het stuur van de kleine C2. "Dit is zijn allereerste rit met een C2," vertelde Johan Caen ons terwijl Patrick meteen voluit wegscheurde met de C2... Ook de andere teamleden van Caen Rallysport, Wim Soenens en andere aanwezige piloten waren sterk onder de indruk.

"Leuke auto, al moet ik me toch nog wat aanpassen aan de remmen." wist Patrick te vertellen. "Eén keer kreeg ik het toch warm, maar ik kon me snel corrigeren..."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen