× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

13-12-2008

Sint Truiden: Geen wedstrijd in 2009, op naar 2010...

Momenteel doen er weer de wildste geruchten de ronde betreffende de toekomst van de Rally van Sint-Truiden. Bruno Vandeput van de Tiense Veiligheidsclub doet ons zijn verhaal. "Zoals iedereen wel weet hebben wij in 2008 de Rally van Sint-Truiden op vraag van de gemeente verplaatst van het voorjaar naar eind november. Uit een evaluatie die wij na de afgelopen rally intern gemaakt hebben is gebleken dat deze datum niet de meest geschikte is om voldoende deelnemers aan de start te krijgen."

Daarom is in samenspraak met Luc en Sandra beslist om de Rally van Sint-Truiden terug in het voorjaar te organiseren. "Aangezien zowel Luc als Sandra momenteel nog volop aan het revalideren zijn van hun ongeval tijdens de Condroz en dit nog wel enkele weken tot maanden kan duren, zal er in 2009 geen Rally van Sint-Truiden ingericht worden zodat beiden rustig hun tijd kunnen nemen om volledig te herstellen van hun verwondingen."

"Wij gaan ons dan ook volledig toespitsen om er vanaf het voorjaar 2010 terug te staan met de volgende editie van de Rally van Sint-Truiden. Hopelijk kunnen wij met deze mededeling alle geruchten en leugens die er al verspreid zijn de kop indrukken. Trouwens met 3 slaloms en de Short Rally van Linter weet de Tiense Veiligheidsclub TVC al wat gedaan in 2009."

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen