× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

31-03-2008

TAC: C2 R2 Max Caen Rallysport af !

TAC: C2 R2 Max Caen Rallysport af !
TAC: C2 R2 Max Caen Rallysport af ! TAC: C2 R2 Max Caen Rallysport af ! TAC: C2 R2 Max Caen Rallysport af ! TAC: C2 R2 Max Caen Rallysport af ! TAC: C2 R2 Max Caen Rallysport af !

Bij Caen Rallysport werd vandaag de laatste hand gelegd aan de Citroen C2 R2 Max. Deze wagen zal komende woensdag voor het eerst te zien zijn op de Shakedown van de TAC rally. "Uiteraard deden we zelf al een kleine test," vertelde Johan Caen ons. "Ik moet zeggen in de afgelopen jaren heb ik al heel wat wagens gebouwd en bestuurd, maar dit overtreft alles ! De wagen doet me terugdenken aan onze Saxo Kit Car ! Dit is absoluut niet te verglijken met een gewone R2, de wegligging is een stuk beter, de motor is fenomenaal !"

Deze middag kwam Claudie Tanghe ook kennismaken met de wagen, dit weekend zal Claudie de wagen aan een test onderwerpen in de TAC rally. "Het verslag van deze testwedstrijd zal kunnen nagelezen worden in Autonews. Woensdag gaan we echt kennismaken met de wagen, we zullen enkele afstellingen proberen. Nu staat de wagen afgesteld op weinig grip, en ik vermoed dat dit de ideale afstellig zal zijn voor het gladde parcours in Tielt."

De wagen werd heel sober maar stijlvol gedecoreerd door Kevin Tanghe (Insightgraphics).

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen