× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

12-02-2020

2020 - Chris Vandamme kruipt opnieuw zelf achter het stuur van de BMW M3

2020 - Chris Vandamme kruipt opnieuw zelf achter het stuur van de BMW M3

Vorig seizoen reed Chris Vandamme slechts 4 wedstrijden als piloot, als co-piloot daarentegen navigeerde hij Gunther Monnens in zijn BMW M3. Samen werden ze dan ook kampioen in de M-Cup. Voor het komende seizoen wil Chris opnieuw meer zelf achter het stuur kruipen van de oranje M3.

"Ja, als copiloot van Gunther heb ik een hele mooie tijd gehad. We stonden iedere keer op het podium en werden kampioen in de M-Cup. Het kon niet beter! Maar een echte copiloot ben ik niet, ik kom wagenziek als het te snel gaat... Ik heb heel veel geleerd van Gunther en we zullen dit jaar nog eens samen rijden met de nieuwe Porsche van Gunther in de TAC Rally. De wedstrijd waar het vorig jaar ook allemaal begon."

Voor Chris staan er een 10-tal wedstrijden op het programma, het is de bedoeling om volledig à la carte te rijden met enkele wedstrijden in de M-Cup, enkele VAS wedstrijden en enkele BRC's.

"Ons seizoen starten we eind deze maand in Haspengouw Rally, daarna rijden we de Short Rally van Moorslede, de Wallonie, de Sezoensrally, Wervik, Ieper, Staden, de Omloop van Vlaanderen, de Hemicuda en afsluiten met de Condroz... Dat is zo een beetje de planning, maar er kan ook wel nog iets veranderen. We zijn aan niets gebonden dus we zien wel... Op enkele wedstrijden na rij ik steeds samen met Kurt Declerck."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen