× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

11-02-2020

Handvol BRC wedstrijden in 2020 en nieuwe Bmw E30 op komst voor Joeri De Bouvere

Handvol BRC wedstrijden in 2020 en nieuwe Bmw E30 op komst voor Joeri De Bouvere

Na een positief seizoen in 2019 gaan Joeri De Bouvere en Nick De Rous verder met hun Bmw avontuur in 2020. Het was de bedoeling dat er een nieuwe bolide ging klaar staan tegen de start van het nieuwe rallyseizoen maar die plannen worden nog even uitgesteld. Daarom zal er in Joeri zijn thuisrally, de TAC rally, nog gestart worden met de vetrouwde witte Bmw E30.

"We hebben al heel wat werk verricht om de nieuwe wagen rijklaar te krijgen, maar de echte opbouw moet eigenlijk nog gebeuren en dat vergt nu éénmaal wat tijd. De nieuwe Bmw wordt terug een E30 maar krijgt een veel snellere motor dan de huidige en en betere competitie onderdelen. We doen ons best om te blijven evolueren.

We gaan van start met de huidige Bmw in mijn thuisrally, de Tac rally, maar het is de bedoeling dat we nog enkele mooie rally's rijden zoals de Renties Ypres Rally, ConXion Omloop van Vlaanderen, East Belgian Rally en hopelijk de Condroz Rally om het seizoen af te sluiten. De nieuwe wagen zou moeten klaar zijn tegen de Renties Ypres rally en hebben nog voldoende tijd om de nodige kilometers te maken, om dan volledig klaar te staan in 2021. Uiteraard sluiten we ons opnieuw aan in de Racb M-Cup dit seizoen.

De witte BMW staat ondertussen te huur voor de andere wedstrijden. Het is en blijft een leuke auto met een vlotte motor en betrouwbare ophanging. Hij stond een tijdje te koop maar de potentiële kopers hadden eerder het budget voor een standaard E30.  Ben je dus op zoek naar een leuke RWD om te huren aan een budgetvriendelijke prijs, geef zeker een seintje! De auto kan tegen een correcte prijs ook nog steeds gekocht worden of een soort huurkoop is ook mogelijk. Wel pas beschikbaar na de TAC rally.

Uiteraard willen we de partners bedanken: Joeri.be (Web Business), Verkoopzaal Grabbelland en RallySport Engineering." Aldus Joeri

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen