× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

05-02-2020

Update voorlopige deelnemerslijst + timing en wedstrijdreglement online - Rally van Haspengouw

Update voorlopige deelnemerslijst + timing en wedstrijdreglement online - Rally van Haspengouw

Enkele weken geleden werd de voorlopige deelnemerslijst online geplaatst voor de 23ste editie van de Rally van Haspengouw, nu kunnen we ook het wedstrijdreglement en de timing online terugvinden. De teller staat momenteel op 34 ingeschreven teams in het nationale gedeelte, bij de criterium rijders staan er 16 teams op de voorlopige deelnemerslijst.

De meest opvallende namen die we momenteel terugvinden op de voorlopige deelnemerslijst zijn die van Gregoire Munster (Hyundai i20 R5), Kris Princen (C3 R5), Guillaume Dilley (Fabia R5), William Wagner (C3 R5), Ghislain de Mevius (Fabia R5 Evo) en PJM Cracco (Fabia R5 Evo). Maar ook de Porsches van onder meer Romain Delhez (997 GT3), Gunther Monnens (991 GT3) en Glenn Janssens (991 GT3).

Zoals eerder gecommuniceerd staan er opnieuw 4 proeven op het menu, kp Walshoutem, kp Halle-Booienhove, kp Boekhout en kp Kamerijck. Deze worden elk 3x verreden voor de criterium deelnemers worden deze 4 proeven elk 2x verreden. Op de onboard beelden van de proeven is het nog even wachten.

De 4 proeven zijn goed voor 137 km tegen de chrono, 2,7 km daarvan wordt verreden op onverharde wegen. Het criterium kampioenschap werkt 89 km af tegen de chrono.

De eerste proef, kp Walshoutem, gaat van start om 8u18, de 12de en laatste proef van de dag, kp Halle-Booienhoven is voorzien om 17u55. Omstreeks 19u wordt de winnaar van deze 23ste editie van de Rally van Haspengouw verwacht op het podium. 

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen