× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

04-02-2020

Spa Rally 2020 - Geniet nog enkele dagen van een lager inschrijvingstarief

Spa Rally 2020 - Geniet nog enkele dagen van een lager inschrijvingstarief

Slechts enkele dagen meer om van het lagere inschrijvingstarief te kunnen genieten!

Op een veertigtal dagen voor de start van de editie 2020 van de Spa Rally, verreden op zaterdag 14 en zondag 15 maart, herinnert DG Sport er aan dat deelnemers die voor de tweede manche van het Belgian Rally Championship van het lagere inschrijvingstarief willen genieten dat nog tot vrijdag 7 februari kunnen doen!

Concreet komt het er op neer dat de inschrijving in de categorieën BRC en HBRC na 7 februari stijgt van 1375 naar 1500 euro. Voor de VHRS-wedstrijd, ofwel de Yokohama Spa Rally Classic, stijgt het tarief van 650 tot 750 euro. De inschrijving voor de Criterium wedstrijd gaat van 490 naar 590 euro.

Opgelet, na 28 februari volgt er nog een stijging van 100 euro voor alle tarieven.

We herinneren er ook graag aan dat een ‘ouvreur’-pakket wordt aangeboden tegen de prijs van 250 euro, terwijl deelname aan de shakedown, die op vrijdag 13 maart op een steenworp van het assistentiepark wordt georganiseerd, 100 euro zal kosten.

Aarzel dus niet om tijdens de volgende dagen nog van het lagere inschrijvingstarief gebruik te maken, door te surfen naar www.sparally.com, tabblad ‘Deelnemer’, en dan ‘Inschrijvingen’. En see you in Spa !

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen