× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

02-02-2020

Een à la carte programma voor Steve Bécaert in 2020 met de Lancer Evo X

Een à la carte programma voor Steve Bécaert in 2020 met de Lancer Evo X

De afgelopen twee seizoenen reed Steve Bécaert zo'n 24 wedstrijden in totaal, 3 daarvan werkte hij af met een R5 wagen, al de rest reed hij met zijn vertrouwde Mitsubishi Evo X. Het werd een mix van brc, vas en asaf wedstrijden en wil op dat elan verder doen in 2020.

"Het is inderdaad de bedoeling dat ik in 2020 opnieuw à la carte ga rijden met de vertrouwde Evo X. Het wordt een professioneel druk jaar bij Becatrans en zal sowieso iets minder tijd hebben om mij volledig te focussen op de rallysport."

Geen R5 avontuur dan in 2020?

"Tuurlijk zou ik graag enkele wedstrijden met een R5 rijden. Ik heb zelfs even met het idee gespeeld om de Evo X te verkopen en een beperkt programma te rijden met een R5. Maar als je het kostenplaatje bekijkt om deze wagen te huren dan was de keuze snel gemaakt. Ik werk liever een à la carte programma af zonder druk en kan ik toch meer wedstrijden rijden op één seizoen. Welke wedstrijden we allemaal gaan rijden staat nog niet helemaal vast, maar de Ypres Rally en de Condroz rally staan zo goed als zeker op het programma. Ook had ik graag de Rally van Wallonië gereden maar dit zou samenvallen met de Monteberg Shortrally, dus daar moet er nog een keuze genomen worden.

Waar ik wel zeker aan de start zal verschijnen is de eerste vas rally van het seizoen, de Shortrally van Moorslede, en daarvoor heb ik een hele goede reden. Het is een toporganisatie en in 2014 reed ik daar mijn eerste rallywedstrijd ooit en ik kom er gewoon heel graag." Aldus Steve Bécaert
 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen