× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

02-02-2020

VAS Kampioen Koen Lauwaert met nieuwe Ford Fiesta R1 van AL Rent in Haspengouw Rally

VAS Kampioen Koen Lauwaert met nieuwe Ford Fiesta R1 van AL Rent in Haspengouw Rally

AL-Rent heeft voor het seizoen 2020 een gloednieuwe Ford Fiesta R1 in het verhuuraanbod. Florian Acx en Xavier Lannoo van AL-Rent zijn bijzonder overtuigd van de prestaties van deze Fiesta R1, maar om het potentieel echt te tonen gingen ze op zoek naar een snelle piloot om de Haspengouw Rally te rijden. 

"Zo kwamen we snel bij Koen Lauwaert, huidig VAS Kampioen en toch wel een referentie bij de snelle voorwielaangedreven wagens," aldus Florian Acx. "De aanvragen voor de verhuur van de Fiesta R1 komen goed binnen, maar ik ben er zeker van dat Koen het echte potentieel van deze R1 zal kunnen tonen in deze wedstrijd. Deze nieuwe R1 is ter vergelijken met de Ford Fiesta R2 van de vorige generatie."

Koen Lauwaert werd in 2019 VAS kampioen aan het stuur van zijn Renault Clio R3. In 2014 reed hij voor de laatste keer de Haspengouw Rally toen werd hij tweede in het Criterium. Net zoals in de Haspengouw Rally 2014 zal Bjorn Willaert opnieuw de nota's lezen voor Koen Lauwaert. 

"Komende week zal de Fiesta aankomen in onze garage en volgende week zondag organiseren we een testdag voor de geintresseerde piloten. We bieden iedere piloot de kans om de Fiesta R1 te testen op een echte rallyproef van 5 kilometer. We vragen een vergoeding voor de test, maar indien de wagen nadien gehuurd zou worden betalen we deze kost terug," besluit Xavier Lannoo.

Meer info over de testdag via deze link.

c est bene
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen