× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

28-01-2020

2020 - Vijftal West-Vlaamse wedstrijden voor†Jeoffrey Lerminez in Ford Fiesta R5

2020 - Vijftal West-Vlaamse wedstrijden voor†Jeoffrey Lerminez in Ford Fiesta R5

Net zoals de voorbije jaren zullen we Jeoffrey Lerminez en copiloot Danny Markey dit jaar vooral in West-Vlaanderen aan het werk zien. Grote nieuwigheid is wel dat het duo uitpakt met een Ford Fiesta R5 ter vervanging van de Subaru Impreza WRC.

"Het was steeds moeilijker om onderdelen te vinden voor de Subaru, daarom waren we al wat langer op zoek naar een recentere wagen. De Subaru Impreza WRC werd verkocht en wij hebben de ex-Josh Moffet Ford Fiesta R5 EVO 2 aangekocht. We weten beide maar al te goed dat je veel kilometers moet maken in een R5 om vooraan mee te kunnen draaien. Ons doel is vooral om kilometers te maken en te genieten van de Fiesta."

De Ford Fiesta R5 staat momenteel bij Heuvel Rallysport voor een volledig nazicht. Er zullen 5 à 6 wedstrijden worden gereden met de Short Rally van Moorslede als debuut. 

"Samen met Danny rij ik de West-Vlaamse wedstrijden. Het is de bedoeling om te starten in Moorslede, de Monteberg, Ieper, Staden en Hemicuda. Misschien zullen we daar nog Wervik aan toevoegen als voorbereiding op Ieper. Die deelname in Ieper met een R5 is echt iets waar ik al lang naar uitkijk!" besluit Jeoffrey. 

De deelname van Jeoffrey Lerminez met de Ford Fiesta R5 in de Short Rally van Moorslede zet de teller reeds op 3 R5 wagens voor deze wedstrijd. Ook Bert Coene en Gilles Pyck brengen immers een Ford Fiesta R5 aan de start.

Foto: Josh Moffet tijdens de Renties Ypres Rally 2015

 

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen