× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

23-01-2020

8 BRC manches voor Ghislain de Mevius met een Skoda Fabia R5 Evo

8 BRC manches voor Ghislain de Mevius met een Skoda Fabia R5 Evo

Dat het opnieuw spannend zal worden in het Belgisch kampioenschap rally staat nu al vast. Nadat Kris Princen (C3 R5), Guillaume de Mevius (C3 R5), Grégoire Munster (Hyundai i20 R5), PJM Cracco (Skoda Fabia R5) en Sebastien Bedoret (Fabia R5) hun deelname bevestigden voor het kampioenschap is het nu de beurt aan Ghislain de Mevius.

Met een 3de plaats in de Spa rally, een 2de plaats in de East Belgian rally en een knappe 3de plaats in de Condroz rally gaf Ghislain nog wat extra glans aan zijn regelmatig seizoen dat hij vorig jaar reed. Hij bezette een 4de plaats in het eindklassement met 72 punten in het  Belgisch kampioenschap en mits nog wat extra snelheid, progressie en eventueel zijn eerste overwinning in het kampioenschap, kan ook hij een gooi doen naar de titel. 

De Skoda Fabia R5 met chassis nummer 145a werd verkocht en komt er een Skoda Fabia R5 in de plaats. Ghislain bevestigde zijn deelname aan het kampioenschap in 8 van de 9 manches, enkel de Sezoensrally staat niet op het programma.

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen