× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

20-01-2020

Titelambities voor Frederik Vandeloock in het criterium kampioenschap 2020

Titelambities voor Frederik Vandeloock in het criterium kampioenschap 2020

Vorig seizoen reed Frederik Vandeloock enkele wedstrijden in het asaf kampioenschap alsook 3 criterium wedstrijden, afwisselend met de Bmw E30 en de Mitsubishi Evo 8. Frederik doet nu zijn plannen uit de doeken voor 2020.

"Vorig jaar hebben we 3 wedstrijden afgewerkt in het criterium kampioenschap en stonden we tot 3x toe op het podium en dat smaakt naar meer. Dit seizoen wil ik, samen met Inge Swysen, alle 6 de wedstrijden afwerken in het criterium kampioenschap. De Bmw E30 is tijdens de winterstop volledig nagezien en kreeg ook de nodige revisies. Ik maak er geen geheim van dat ons hoofddoel het criterium kampioenschap zal zijn dit jaar, aangevuld met enkele leuke a la carte wedstrijden met de Evo 8, zoals de Rally van Hannuit. 

In 2018 stond ik al eens aan de start in de Rally van Hannuit en ook dit jaar heb ik deze wedstrijd op mijn programma staan. Voor deze wedstrijd kruip ik opnieuw achter het stuur van de Mitsubishi Evo 8 samen met Luc Hugaerts, ook de Rally van Mettet staat nog op het programma later op het seizoen." Aldus Frederik

Programma 2020

Rally van Haspengouw
Rally van Hannuit
Spa Rally
Sezoensrally
Tac Rally
Rallye Letzenbeurg
ConXion Omloop van Vlaanderen
East Belgian Rally
Rally van Mettet 

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen