× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

19-01-2020

Nieuwe livery voor Rallyteam Simplify en programma voor 2020

Nieuwe livery voor Rallyteam Simplify en programma voor 2020

In 2019 maakte het duo Cedric Maddens en Jonas Verhulst (Rallyteam Simplify) hun debuut in de rallysport met een Citroën Saxo VTS tijdens de Rallysprint van Moorslede en later op het seizoen fungeerde hij nog als co.piloot aan de zijde van Stephen Vankemmel en Jonas Verhulst. Ook dit jaar heeft Cedric enkele wedstrijden op zijn programma staan voor het nieuwe rallyseizoen.

"Vorig seizoen zijn we in Moorslede van start gegaan en het doel van deze rally was om hem uit te rijden en niet naar de tijden te kijken, zoals Stephen Vankemmel ons had meegegeven als tip. Dit hebben dan ook gedaan en de wedstrijd werd tot een goed einde gebracht.

In juni zijn we van start gegaan tijdens de Rally van Wervik en nam Jonas het stuur in handen. Spijtig genoeg hebben we de wedstrijd halverwege moeten staken door een kapotte versnellingsbak. Jonas Verhulst stond ook nog aan de start van de Ypres Classic Rally. Hij verzorgde de nota's voor zijn papa, Patrick Verhulst, in de Porsche 911. Tijdens de ConXion Omloop van Vlaanderen nam ik voor de 2de maal dit seizoen het rechterzitje voor mijn rekening. Deze keer mocht ik plaatsnemen naast Stephen Vankemmel in de Opel Ascona A.

Voor het nieuwe rallyseizoen zullen we opnieuw een Citroën Saxo huren bij Philcars, met de simpele reden dat we ons goed voelen bij het team van Philippe Verhaeghe. Het is de bedoeling dat we van start gaan tijdens de Shortrally van Moorslede, de Rally van Wervik en de ConXion Omloop van Vlaanderen.

De wagen wordt voorzien van een nieuwe livery, de Citroën Saxo zal in de kleuren staan van onze hoofdsponsors Rudi Vanthienen '2 Rebuild' en Xavier Dewulf 'Archi-Co'.

Bij deze willen we dan ook al onze sponsors bedanken voor de steun die we krijgen in 2020. 2 Rebuild - Archi-Co - Reclamebureau Simplify -  Battery Street/Battery Supplies - Poperingse Verzekeringsburo - Tankstation Les Copains - Yprauto - Tuinen Vita Verde - Optiekcentrum Moorslede

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen