× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

16-01-2020

2020 - Voorstelling livery BMW E36 Kurt Braeckevelt

2020 - Voorstelling livery BMW E36 Kurt Braeckevelt
2020 - Voorstelling livery BMW E36 Kurt Braeckevelt 2020 - Voorstelling livery BMW E36 Kurt Braeckevelt 2020 - Voorstelling livery BMW E36 Kurt Braeckevelt

Het was al enige tijd bekend dat Kurt Braeckevelt dit jaar opnieuw overstapt naar een BMW E36, daarnet kregen we van Kurt ook de eerste foto's van de E36 waarmee hij in de Haspengouw Rally zal debuteren.

"Meteen nadat we de wagen kochten van Jelle Segers zijn we aan de start gegaan. Het grote verschil is dat we de wagen opnieuw op INTRAX hebben gezet, verder werd de wagen lichter gemaakt en de zwakke punten die we kennen uit het verleden werden aangepakt," aldus een super gemotiveerde piloot. "We hopen een snelle, betrouwbare en mooie wagen klaar te krijgen, maar zoals het er nu uitziet zit het goed. maar het blijft natuurlijk gevaarlijk om zoiets te zeggen... Begin februari gaan we testen en dan weten we meer!"

Dit jaar zal Kurt opnieuw de 6 wedstrijden van de BMW M Cup betwisten, aangevuld met de ORC Rally, de Rally van Staden en de Hemicuda Rally. 

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen