× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

09-01-2020

AL Rent laat je proeven van de nieuwe Ford Fiesta R1 op testdag

AL Rent laat je proeven van de nieuwe Ford Fiesta R1 op testdag

AL Rent heeft voor het komende seizoen geïnvesteerd in een gloednieuwe Ford Fiesta R1. Deze Fiesta komt in verhuur naast de nieuwe Ford Fiesta R2, een Citroën C2 en de bestaande vloot van Fiesta's R2 en R200. 

"We zijn onlangs naar M-Sport Polen geweest en hebben daar de Fiesta R1 kunnen testen. We waren echt wel onder de indruk van deze R1, de wagen is zeker zo snel als de vorige generatie R2," aldus Florian Acx. "De wagen heeft 200Nm koppel en beschikt dus over veel meer vermogen in lage toerentallen," vult Xavier Lannoo aan.

De nieuwe Ford Fiesta R1 beschikt over hetzelfde chassis en dezelfde versnellingsbak als de nieuwe R2. Omdat de nieuwe Fiesta R2 een pak sneller is geworden gaat ook de prijs de hoogte in, de R1 zit nu huurprijs op ongeveer dezelfde hoogte als de vorige generatie R2's maar is een stuk sneller en beter handelbaar. 

"Om piloten te overtuigen organiseren we op 9 februari een testdag. We bieden iedere piloot de kans om de Fiesta R1 te testen op een echte rallyproef van 5 kilometer. We vragen een vergoeding voor de test, maar indien de wagen nadien gehuurd zou worden betalen we deze kost terug.

Meer info en inschrijven voor deze test via de facebook pagina van AL Rent.

De wagens van AL Rent kan je ook terugvinden op de rallylovers kalender.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen